Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/8313
Title: Estudio físico-químico y microbiológico de mieles artesanales de Gran Canaria
Authors: Estupiñán López, Silvia
UNESCO Clasification: 330990 Microbiología de alimentos
Issue Date: 1998
Journal: Vector Plus 
Abstract: En este trabajo se han analizado distintos parámetros de interés para la tipificación de mieles artesanales producidas en diferentes zonas de la isla de Gran Canaria.
URI: http://hdl.handle.net/10553/8313
ISSN: 1134-5306
Source: Vector Plus [ISSN 1134-5306], n. 12, p. 58
Appears in Collections:Vector plus. n.12, 1998 
Artículos
Thumbnail
Adobe PDF (3,42 MB)
Show full item record

Page view(s)

3
checked on Mar 28, 2020

Download(s)

39
checked on Mar 28, 2020

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.