Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/112755
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLuján García, Carmen Isabelen_US
dc.date.accessioned2021-11-19T16:22:43Z-
dc.date.available2021-11-19T16:22:43Z-
dc.date.issued2021en_US
dc.identifier.issn2201-5639en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/112755-
dc.languagespaen_US
dc.relation.ispartofThe conversationen_US
dc.sourceThe Conversation [ISSN 2201-5639], 18 noviembre 2021en_US
dc.subject5701 Lingüística aplicadaen_US
dc.subject570113 Lingüística aplicada a la traducción e interpretaciónen_US
dc.subject.otherLenguajeen_US
dc.subject.otherInglésen_US
dc.subject.otherIdiomaen_US
dc.subject.otherGastronomíaen_US
dc.subject.otherAnglicismosen_US
dc.subject.otherNeologismosen_US
dc.titleFast food’ o ‘real food’: neologismos y anglicismos en la gastronomía actualen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleen_US
dc.typeArticleen_US
dc.identifier.urlhttps://theconversation.com/fast-food-o-real-food-neologismos-y-anglicismos-en-la-gastronomia-actual-171314-
dc.investigacionArtes y Humanidadesen_US
dc.type2Artículoen_US
dc.utils.revisionen_US
dc.identifier.ulpgcen_US
dc.contributor.buulpgcBU-HUMen_US
item.grantfulltextopen-
item.fulltextCon texto completo-
crisitem.author.deptGIR Estudios sociolingüísticos y socioculturales-
crisitem.author.deptDepartamento de Filología Moderna, Traducción e Interpretación-
crisitem.author.orcid0000-0001-7050-777X-
crisitem.author.parentorgDepartamento de Filología Moderna, Traducción e Interpretación-
crisitem.author.fullNameLuján García, Carmen Isabel-
Appears in Collections:Artículos
Adobe PDF (1,36 MB)
Show simple item record

Page view(s)

137
checked on Jun 30, 2024

Download(s)

446
checked on Jun 30, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.