Aranceta Bartrina,Javier

Pérez-Rodrigo, Carmen; Hervás Bárbara, Gotzone; Gianzo Citores, Marta; Aranceta Bartrina, Javier 
Issued date: 2022
Source: Revista Espanola de Cardiologia[ISSN 0300-8932], v. 75(3), p. 232-241
SJR: 0,463
- Q3
JCR: 5,9
- Q1
Sello FECYT
SCIE
MIAR ICDS: 11,0
Artículo
Pérez Rodrigo, Carmen; Gianzo Citores, Marta; Hervás Bárbara, Gotzone; Aranceta Bartrina, Javier 
Issued date: 2022
Source: Medicina Clinica [ISSN 0025-7753], v. 158(2), p. 49-57
SJR: 0,347
- Q3
JCR: 3,9
- Q2
SCIE
Artículo
prevalencia_obesidad_abdominal.pdf.jpg
Rabassa, Montserrat; Hernández Ponce, Yolanda; Garcia-Ribera, Sònica; Johnston, Bradley C.; Salvador Castell, Gemma, et al
Issued date: 2022
Source: European Journal of Clinical Nutrition [ISSN 0954-3007], n. 76, p. 350–359
SJR: 1,073
- Q1
JCR: 4,7
- Q2
SCIE
MIAR ICDS: 11,0
Artículo
Pérez-Rodrigo, Carmen; Aranceta Bartrina, Javier 
Issued date: 2021
SJR: 0,466
- Q2
Sello FECYT
ESCI
FECYT: 59,44
- D2
- Q1
Dialnet: 1,281
- Q1
ERIH PLUS
itemlist.container.dc.description.spiq Q1
Capítulo de libro
Pérez-Rodrigo, Carmen; Citores, Marta Gianzo; Bárbara, Gotzone Hervás; Ruiz-Litago, Fátima; Sáenz, Luis Casis, et al
Issued date: 2021
Source: Nutrients [eISSN 2072-6643], v. 13, 300, (Enero 2021)
SJR: 1,287
- Q1
JCR: 6,706
- Q1
SCIE
MIAR ICDS: 10,6
Artículo
Patterns_Change_Dietary_Habits_COVID-19 Pandemic.pdf.jpg
Aparicio-Ugarriza, Raquel; Mielgo-Ayuso, Juan; Ruiz, Emma; Ávila, José Manuel; Aranceta Bartrina, Javier , et al
Issued date: 2020
Source: International Journal of Environmental Research and Public Health [ISSN 1661-7827], v. 17 (2)
SJR: 0,747
- Q2
JCR: 3,39
- Q1
SSCI
SCIE
Artículo
ijerph-17-00668.pdf.jpg
Pérez-Rodrigo, Carmen; Citores, Marta Gianzo; Bárbara, Gotzone Hervás; Litago, Fátima Ruiz; Sáenz, Luis Casis, et al
Issued date: 2020
Source: Revista Espanola de Nutricion Comunitaria [ISSN 1135-3074], v. 26 (2), p. 101-111, (Abril 2020)
SJR: 0,113
- Q4
Artículo
Serra Majem, Luis ; Tomaino, Laura; Dernini, Sandro; Berry, Elliot M.; Lairon, Denis, et al
Issued date: 2020
Source: International Journal of Environmental Research and Public Health [ISSN 1661-7827], v. 17 (23), 8758, p. 1-20, (Diciembre 2020)
SJR: 0,747
- Q2
JCR: 3,39
- Q1
SSCI
SCIE
Artículo
Updating_Mediterranean_Diet_Pyramid.pdf.jpg
Partearroyo, Teresa; Samaniego-Vaesken, Ma de Lourdes; Ruiz, Emma; Aranceta Bartrina, Javier ; Gil, Ángel, et al
Issued date: 2020
Source: Nutrients [EISSN 2072-6643], v. 12 (6), 1641, (Junio 2020)
SJR: 1,418
- Q1
JCR: 5,717
- Q1
SCIE
Artículo
nutrients-12-01641-v2.pdf.jpg
Aranceta Bartrina, Javier ; Gianzo-Citores, Marta; Pérez-Rodrigo, Carmen
Issued date: 2019
Source: Revista Espanola de Cardiologia [ISSN 0300-8932], v. 73(4), p. 290-299
SJR: 0,473
- Q3
JCR: 4,642
- Q1
Sello FECYT
SCIE
Artículo
Partearroyo, Teresa; Samaniego-Vaesken, Ma de Lourdes; Ruiz, Emma; Aranceta Bartrina, Javier ; Gil, Ángel, et al
Issued date: 2019
Source: Nutrients [ISSN 2072-6643], v. 11 (10), (Octubre 2019)
SJR: 1,329
- Q1
JCR: 4,546
- Q1
SCIE
Artículo
Sodium Intake from Foods Exceeds Recommended Limits in the Spanish Population The ANIBES Study.pdf.jpg
Partearroyo, Teresa; Samaniego-Vaesken, María de Lourdes; Ruiz, Emma; Aranceta Bartrina, Javier ; Gil, Ángel, et al
Issued date: 2019
Source: Nutrients, [ISSN 2072-6643], v. 11 (11), (Noviembre 2019)
SJR: 1,329
- Q1
JCR: 4,546
- Q1
SCIE
Artículo
nutrients-11-02663.pdf.jpg
Aranceta Bartrina, Javier ; Partearroyo, Teresa; López-Sobaler, Ana M.; Ortega, Rosa M.; Varela-Moreiras, Gregorio, et al
Issued date: 2019
Source: Nutrients [ISSN 2072-6643], v. 11 (11), 2675, (Noviembre 2019)
SJR: 1,329
- Q1
JCR: 4,546
- Q1
SCIE
Comentario
Olza, Josune; de Victoria, Emilio Martínez; Aranceta Bartrina, Javier ; González-Gross, Marcela; Ortega, Rosa M., et al
Issued date: 2019
Source: Nutrients [ISSN 2072-6643], v. 11 (10)
SJR: 1,329
- Q1
JCR: 4,546
- Q1
SCIE
Artículo
Aranceta Bartrina, Javier ; Perez-Rodrigo, Carmen
Issued date: 2019
Source: Nutricion Hospitalaria [ISSN 0212-1611], v. 36, p. 29-38, (Junio 2019)
SJR: 0,259
- Q3
JCR: 0,888
- Q4
SCIE
Artículo
Aranceta Bartrina, Javier ; Pérez Rodrigo, Carmen
Issued date: 2019
Source: Encyclopedia of Food Security and Sustainability / Pasquale Ferranti, Elliot M. Berry, Jock R. Anderson (eds.), v. 2, p. 393-399
itemlist.container.dc.description.spiq Q1
Capítulo de libro
Varela Moreiras, Gregorio; Serra Majem, Lluis ; Aranceta Bartrina, Javier 
Issued date: 2019
Source: Nutricion hospitalaria [ISSN 0212-1611], v. 36 (S1), p. 139-141
SJR: 0,259
- Q3
JCR: 0,888
- Q4
SCIE
Artículo
Serra-Majem, Lluis ; Raposo, Antonio; Aranceta Bartrina, Javier ; Varela-Moreiras, Gregorio; Logue, Caomhan, et al
Issued date: 2018
Source: Nutrients [ISSN 2072-6643],v. 10 (7), (Julio 2018)
SJR: 1,493
- Q1
JCR: 4,171
- Q1
SCIE
Artículo
Ibero_american_consensus.pdf.jpg
Samaniego-Vaesken, María de Lourdes; Ruiz, Emma; Partearroyo, Teresa; Aranceta Bartrina, Javier ; Gil, Ángel, et al
Issued date: 2018
Source: Nutrients [ISSN 2072-6643], v. 10 (9), (Septiembre 2018)
SJR: 1,493
- Q1
JCR: 4,171
- Q1
SCIE
Artículo
Added Sugars and Low- and No Calorie Sweeteners in a Representative Sample of Food Products Consumed by the Spanish ANIBES Study Population .pdf.jpg
Aranceta Bartrina, Javier ; Pérez-Rodrigo, Carmen; Serra Majem, Lluis 
Issued date: 2018
Source: Nutricion hospitalaria [ISSN 0212-1611], v. 35, p. 1-2
SJR: 0,34
- Q3
JCR: 0,759
- Q4
SCIE
Comentario