|
Ribó-Coll, Margarita; Lassale, Camille; Sacanella, Emilio; Ros, Emilio; Toledo, Estefanía, et al Issued date: 2021 Source: Journal of hypertension [EISSN 1473-5598], v. 39 (6), p. 1230-1237, (Junio 2021) SJR: 1,107 - Q1 JCR: 4,776 - Q2 SCIE MIAR ICDS: 11,0 Artículo
|
Henríquez Hernández, Luis Alberto ; Ortiz-Andrelluchi, A.; Álvarez-Pérez, J. ; Acosta Dacal, Andrea Carolina ; Zumbado Peña, Manuel Luis , et al Issued date: 2021 Source: Science of the Total Environment [ISSN 0048-9697], n. 758, 143637 SJR: 1,806 - Q1 JCR: 10,753 - Q1 SCIE MIAR ICDS: 11,0 Artículo
|
Hernáez, Álvaro; Lassale, Camille; Castro-Barquero, Sara; Babio, Nancy; Ros, Emilio, et al Issued date: 2021 Source: Foods [EISSN 2304-8158],v. 10 (6), (Junio 2021) SJR: 0,726 - Q1 JCR: 5,561 - Q1 SCIE MIAR ICDS: 10,5 Artículo
|
Pérez-Rodrigo, Carmen; Citores, Marta Gianzo; Bárbara, Gotzone Hervás; Litago, Fátima Ruiz; Sáenz, Luis Casis, et al Issued date: 2020 Source: Revista Espanola de Nutricion Comunitaria [ISSN 1135-3074], v. 26 (2), p. 101-111, (Abril 2020) SJR: 0,113 - Q4 Artículo
|
Castro-Barquero, Sara; Tresserra-Rimbau, Anna; Vitelli-Storelli, Facundo; Doménech, Mónica; Salas-Salvadó, Jordi, et al Issued date: 2020 Source: Nutrients [ISSN 2072-6643], v. 12 (3), 689 SJR: 1,418 - Q1 JCR: 5,717 - Q1 SCIE Artículo
|
Daimiel, L; Martinez-Gonzalez, MA; Corella, D; Salas-Salvado, J; Schroder, H, et al Issued date: 2020 Source: Scientific Reports [ISSN 2045-2322], v. 10(1), 3472 (Febrero 2020) SJR: 1,24 - Q1 JCR: 4,379 - Q1 SCIE Artículo
|
Partearroyo, Teresa; Samaniego-Vaesken, Ma de Lourdes; Ruiz, Emma; Aranceta Bartrina, Javier ; Gil, Ángel, et al Issued date: 2020 Source: Nutrients [EISSN 2072-6643], v. 12 (6), 1641, (Junio 2020) SJR: 1,418 - Q1 JCR: 5,717 - Q1 SCIE Artículo
|
Navarrete-Muñoz, Eva Maria; Vioque, Jesus; Toledo, Estefanía; Oncina-Canovas, Alejando; Martínez-González, Miguel Ángel, et al Issued date: 2020 Source: European Journal of Nutrition [ISSN 1436-6207], n. 60, p. 1137–1139 SJR: 1,321 - Q1 JCR: 5,614 - Q1 SCIE Artículo
|
González López-Valcárcel, Beatriz ; Tomaino, Laura; Serra Majem, Lluis ; Barber Pérez, Patricia Lucía ; Rodríguez Mireles, Silvia Issued date: 2020 Source: The Conversation [ISSN 2201-5639], 24 de abril 2020 Artículo
|
Marcos-Delgado, A.; López-García, E.; Martínez-González, M. A.; Salas-Salvadó, J.; Corella, D., et al Issued date: 2020 Source: Semergen [ISSN 1138-3593], v. 46(8), p. 524-537, (Noviembre-Diciembre 2020) SJR: 0,169 - Q3 Artículo
|
Jabłońska-Trypuć, Agata; Wydro, Urszula; Serra Majem, Luis ; Butarewicz, Andrzej; Wołejko, Elżbieta Issued date: 2020 Source: Desalination and Water Treatment [ISSN 1944-3994], v. 186, p. 29-38, (Mayo 2020) SJR: 0,251 - Q3 JCR: 1,254 - Q4 SCIE Artículo
|
Bouzas, Cristina; Bibiloni, Maria Del Mar; Garcia, Silvia ; Mateos, David; Martínez-González, Miguel Ángel, et al Issued date: 2020 Source: Nutrients [EISSN 2072-6643], v. 12 (10), p. 1-15, (Octubre 2020) SJR: 1,418 - Q1 JCR: 5,717 - Q1 SCIE Artículo
|
Bouzas, Cristina; Bibiloni, Maria del Mar; Julibert, Alicia; Ruiz‐Canela, Miguel; Salas‐Salvadó, Jordi, et al Issued date: 2020 Source: Nutrients [EISSN 2072-6643], v. 12 (7), 2114, (Julio 2020) SJR: 1,418 - Q1 JCR: 5,717 - Q1 SCIE Artículo
|
Julibert, Alicia; Del Mar Bibiloni, Maria; Gallardo-Alfaro, Laura; Abbate, Manuela; Martínez-González, Miguel, et al Issued date: 2020 Source: The Journal of nutrition [EISSN 1541-6100],v. 150 (12), p. 3161-3170, (Diciembre 2020) SJR: 1,463 - Q1 JCR: 4,798 - Q2 SCIE Artículo
|
Laiou, Elpiniki; Rapti, Iro; Markozannes, Georgios; Cianferotti, Luisella; Fleig, Lena, et al Issued date: 2020 Source: Journal of Nutritional Science [ISSN 2048-6790], v. 9, e53 SJR: 0,749 - Q1 ESCI Artículo
|
Fuentes, Gabriela Cárdenas; Castañer, Olga; Warnberg, Julia; Subirana, Isaac; Buil-Cosiales, Pilar, et al Issued date: 2020 Source: Clinical Nutrition [ISSN 0261-5614], v. 39(10), p. 3092-3098, (Octubre 2020) SJR: 1,915 - Q1 JCR: 7,324 - Q1 SCIE Artículo
|
Jaén-Sánchez, Nieves; González Azpeitia, Gloria ; Saavedra Santana, Pedro ; Saavedra Sanjuán, Esther; Manguiza, Aniceto Alberto, et al Editor: Brownie, Sharon Mary Issued date: 2020 Source: PloS one [EISSN 1932-6203], v. 15 (6), (Enero 2020) SJR: 1,1 - Q1 JCR: 2,776 - Q2 SCIE ERIH PLUS Artículo
|
Konieczna, J.; Yañez, A.; Moñino, M.; Babio, N.; Toledo, E., et al Issued date: 2020 Source: Clinical Nutrition [ISSN 0261-5614], v. 39(3), p. 966-975, (Marzo 2020) SJR: 1,915 - Q1 JCR: 7,324 - Q1 SCIE Artículo
|
Martínez-González, Miguel A.; Fernandez-Lazaro, Cesar I.; Toledo, Estefanía; Díaz-López, Andrés; Corella, Dolores, et al Issued date: 2020 Source: The American journal of clinical nutrition [0002-9165], v. 111 (2), p. 291-306 SJR: 2,608 - Q1 JCR: 7,045 - Q1 SCIE Artículo
|
Hernández-Alonso, Pablo; Becerra-Tomás, Nerea; Papandreou, Christopher; Bulló, Mònica; Guasch-Ferré, Marta, et al Issued date: 2020 Source: Molecular Nutrition and Food Research [ISSN 1613-4125], v. 64(12), (Enero 2020) SJR: 1,495 - Q1 JCR: 5,914 - Q1 SCIE Artículo
|