Serra Majem, Luis

Ribó-Coll, Margarita; Lassale, Camille; Sacanella, Emilio; Ros, Emilio; Toledo, Estefanía, et al
Issued date: 2021
Source: Journal of hypertension [EISSN 1473-5598], v. 39 (6), p. 1230-1237, (Junio 2021)
SJR: 1,107
- Q1
JCR: 4,776
- Q2
SCIE
MIAR ICDS: 11,0
Artículo
Henríquez Hernández, Luis Alberto ; Ortiz-Andrelluchi, A.; Álvarez-Pérez, J. ; Acosta Dacal, Andrea Carolina ; Zumbado Peña, Manuel Luis , et al
Issued date: 2021
Source: Science of the Total Environment [ISSN 0048-9697], n. 758, 143637
SJR: 1,806
- Q1
JCR: 10,753
- Q1
SCIE
MIAR ICDS: 11,0
Artículo
Hernáez, Álvaro; Lassale, Camille; Castro-Barquero, Sara; Babio, Nancy; Ros, Emilio, et al
Issued date: 2021
Source: Foods [EISSN 2304-8158],v. 10 (6), (Junio 2021)
SJR: 0,726
- Q1
JCR: 5,561
- Q1
SCIE
MIAR ICDS: 10,5
Artículo
Mediterranean_Diet_White.pdf.jpg
Pérez-Rodrigo, Carmen; Citores, Marta Gianzo; Bárbara, Gotzone Hervás; Litago, Fátima Ruiz; Sáenz, Luis Casis, et al
Issued date: 2020
Source: Revista Espanola de Nutricion Comunitaria [ISSN 1135-3074], v. 26 (2), p. 101-111, (Abril 2020)
SJR: 0,113
- Q4
Artículo
Castro-Barquero, Sara; Tresserra-Rimbau, Anna; Vitelli-Storelli, Facundo; Doménech, Mónica; Salas-Salvadó, Jordi, et al
Issued date: 2020
Source: Nutrients [ISSN 2072-6643], v. 12 (3), 689
SJR: 1,418
- Q1
JCR: 5,717
- Q1
SCIE
Artículo
Daimiel, L; Martinez-Gonzalez, MA; Corella, D; Salas-Salvado, J; Schroder, H, et al
Issued date: 2020
Source: Scientific Reports [ISSN 2045-2322], v. 10(1), 3472 (Febrero 2020)
SJR: 1,24
- Q1
JCR: 4,379
- Q1
SCIE
Artículo
Partearroyo, Teresa; Samaniego-Vaesken, Ma de Lourdes; Ruiz, Emma; Aranceta Bartrina, Javier ; Gil, Ángel, et al
Issued date: 2020
Source: Nutrients [EISSN 2072-6643], v. 12 (6), 1641, (Junio 2020)
SJR: 1,418
- Q1
JCR: 5,717
- Q1
SCIE
Artículo
nutrients-12-01641-v2.pdf.jpg
Navarrete-Muñoz, Eva Maria; Vioque, Jesus; Toledo, Estefanía; Oncina-Canovas, Alejando; Martínez-González, Miguel Ángel, et al
Issued date: 2020
Source: European Journal of Nutrition [ISSN 1436-6207], n. 60, p. 1137–1139
SJR: 1,321
- Q1
JCR: 5,614
- Q1
SCIE
Artículo
González López-Valcárcel, Beatriz ; Tomaino, Laura; Serra Majem, Lluis ; Barber Pérez, Patricia Lucía ; Rodríguez Mireles, Silvia 
Issued date: 2020
Source: The Conversation [ISSN 2201-5639], 24 de abril 2020
Artículo
14. COVID-19_ pandemia de modelos matemáticos.pdf.jpg
Marcos-Delgado, A.; López-García, E.; Martínez-González, M. A.; Salas-Salvadó, J.; Corella, D., et al
Issued date: 2020
Source: Semergen [ISSN 1138-3593], v. 46(8), p. 524-537, (Noviembre-Diciembre 2020)
SJR: 0,169
- Q3
Artículo
Jabłońska-Trypuć, Agata; Wydro, Urszula; Serra Majem, Luis ; Butarewicz, Andrzej; Wołejko, Elżbieta
Issued date: 2020
Source: Desalination and Water Treatment [ISSN 1944-3994], v. 186, p. 29-38, (Mayo 2020)
SJR: 0,251
- Q3
JCR: 1,254
- Q4
SCIE
Artículo
Bouzas, Cristina; Bibiloni, Maria Del Mar; Garcia, Silvia ; Mateos, David; Martínez-González, Miguel Ángel, et al
Issued date: 2020
Source: Nutrients [EISSN 2072-6643], v. 12 (10), p. 1-15, (Octubre 2020)
SJR: 1,418
- Q1
JCR: 5,717
- Q1
SCIE
Artículo
Dietary Quality Changes According to the Preceding Maximum Weight.pdf.jpg
Bouzas, Cristina; Bibiloni, Maria del Mar; Julibert, Alicia; Ruiz‐Canela, Miguel; Salas‐Salvadó, Jordi, et al
Issued date: 2020
Source: Nutrients [EISSN 2072-6643], v. 12 (7), 2114, (Julio 2020)
SJR: 1,418
- Q1
JCR: 5,717
- Q1
SCIE
Artículo
Adherence_Mediterranean_Lifestyle.pdf.jpg
Julibert, Alicia; Del Mar Bibiloni, Maria; Gallardo-Alfaro, Laura; Abbate, Manuela; Martínez-González, Miguel, et al
Issued date: 2020
Source: The Journal of nutrition [EISSN 1541-6100],v. 150 (12), p. 3161-3170, (Diciembre 2020)
SJR: 1,463
- Q1
JCR: 4,798
- Q2
SCIE
Artículo
Laiou, Elpiniki; Rapti, Iro; Markozannes, Georgios; Cianferotti, Luisella; Fleig, Lena, et al
Issued date: 2020
Source: Journal of Nutritional Science [ISSN 2048-6790], v. 9, e53
SJR: 0,749
- Q1
ESCI
Artículo
Fuentes, Gabriela Cárdenas; Castañer, Olga; Warnberg, Julia; Subirana, Isaac; Buil-Cosiales, Pilar, et al
Issued date: 2020
Source: Clinical Nutrition [ISSN 0261-5614], v. 39(10), p. 3092-3098, (Octubre 2020)
SJR: 1,915
- Q1
JCR: 7,324
- Q1
SCIE
Artículo
Jaén-Sánchez, Nieves; González Azpeitia, Gloria ; Saavedra Santana, Pedro ; Saavedra Sanjuán, Esther; Manguiza, Aniceto Alberto, et al
Editor: Brownie, Sharon Mary
Issued date: 2020
Source: PloS one [EISSN 1932-6203], v. 15 (6), (Enero 2020)
SJR: 1,1
- Q1
JCR: 2,776
- Q2
SCIE
ERIH PLUS
Artículo
Konieczna, J.; Yañez, A.; Moñino, M.; Babio, N.; Toledo, E., et al
Issued date: 2020
Source: Clinical Nutrition [ISSN 0261-5614], v. 39(3), p. 966-975, (Marzo 2020)
SJR: 1,915
- Q1
JCR: 7,324
- Q1
SCIE
Artículo
Martínez-González, Miguel A.; Fernandez-Lazaro, Cesar I.; Toledo, Estefanía; Díaz-López, Andrés; Corella, Dolores, et al
Issued date: 2020
Source: The American journal of clinical nutrition [0002-9165], v. 111 (2), p. 291-306
SJR: 2,608
- Q1
JCR: 7,045
- Q1
SCIE
Artículo
Hernández-Alonso, Pablo; Becerra-Tomás, Nerea; Papandreou, Christopher; Bulló, Mònica; Guasch-Ferré, Marta, et al
Issued date: 2020
Source: Molecular Nutrition and Food Research [ISSN 1613-4125], v. 64(12), (Enero 2020)
SJR: 1,495
- Q1
JCR: 5,914
- Q1
SCIE
Artículo