|
Fernández-Salguero, Jose; Sanjuán, Esther ; Montero, Estrella Issued date: 1991 Source: Journal of Food Composition and Analysis[ISSN 0889-1575],v. 4, p. 262-269 Artículo
|
Charrondiere, U. R.; Vignat, J.; Moller, A.; Ireland, J.; Becker, W., et al Issued date: 2002 Source: Journal of Food Composition and Analysis [ISSN 0889-1575], v. 15, p. 435-451 Reseña
|
Aufartová, J.; Brabcová, I.; Torres-Padron, M. E. ; Solich, P.; Sosa-Ferrera, Z. , et al Issued date: 2017 Source: Journal Of Food Composition And Analysis [ISSN 0889-1575], v. 56, p. 140-146 Artículo
|
Santana Viera, Sergio ; Marzullo, Luca; Torres Padrón, María Esther ; Del Bubba, Massimo; Sosa Ferrera, María Zoraida , et al Issued date: 2019 Source: Journal of Food Composition and Analysis [ISSN 0889-1575], v. 82, 103241 SJR: 0,895 - Q1 JCR: 3,721 - Q1 Artículo
|
Lozano-Bilbao, Enrique; Dominguez D.; González Pérez, José Antonio ; Lorenzo Nespereira, José María ; Lozano, Gonzalo, et al Issued date: 2021 Source: Journal of Food Composition and Analysis [ISSN 0889-1575], n. 99, 103855, (Junio 2021) SJR: 0,71 - Q1 JCR: 4,52 - Q2 MIAR ICDS: 11,0 Artículo
|
Alonso González, Pablo; Parga Dans, Eva; Acosta Dacal, Andrea Carolina ; Zumbado Peña, Manuel Luis ; Pérez Luzardo, Octavio Luis Issued date: 2022 Source: Journal of Food Composition and Analysis [ISSN 0889-1575], v. 112, 14714, (Septiembre 2022) SJR: 0,651 - Q1 JCR: 4,3 - Q2 MIAR ICDS: 11,0 Artículo
|
Rodrigues, Nilaine Lima; da Costa Souza, Adriana Lúcia; de Oliveira, Carolina Cunha; de Carvalho, Michelle Garcez; de Lima, Bernardo Romão, et al Issued date: 2024 Source: Journal of Food Composition and Analysis[ISSN 0889-1575],v. 130, (Junio 2024) SJR: 0,73 - Q1 JCR: 4,3 - Q2 MIAR ICDS: 11,0 Artículo
|