Identificador persistente para citar o vincular este elemento:
http://hdl.handle.net/10553/51906
Título: | Determination of carbofuran by GLC/NPD and HPLC in tomato fruits | Autores/as: | Ling, Concepcion F. Melian, Gonzalo P. Jimenez-Conde, Fernando Revilla, Eugenio |
Fecha de publicación: | 1990 | Editor/a: | 0044-3026 | Publicación seriada: | Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung | Resumen: | Two analytical methods, using GLC/NPD and HPLC to analyse carbofuran residues in tomatoes, are described. Both methods have shown a high recovery rate, up to 90%, and their detection limits are below the maximum residue limit set by Codex Alimentarius Mundi for carbofuran in tomatoes. Therefore, both methods may be of use in routine analysis of this pesticide in those fruits. © 1990 Springer-Verlag. | URI: | http://hdl.handle.net/10553/51906 | ISSN: | 0044-3026 | DOI: | 10.1007/BF01202362 | Fuente: | Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung[ISSN 0044-3026],v. 191, p. 32-34 |
Colección: | Artículos |
Citas SCOPUSTM
4
actualizado el 29-dic-2024
Citas de WEB OF SCIENCETM
Citations
4
actualizado el 29-dic-2024
Visitas
67
actualizado el 09-nov-2024
Google ScholarTM
Verifica
Altmetric
Comparte
Exporta metadatos
Los elementos en ULPGC accedaCRIS están protegidos por derechos de autor con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.