Identificador persistente para citar o vincular este elemento: http://hdl.handle.net/10553/51906
Título: Determination of carbofuran by GLC/NPD and HPLC in tomato fruits
Autores/as: Ling, Concepcion F. 
Melian, Gonzalo P.
Jimenez-Conde, Fernando
Revilla, Eugenio
Fecha de publicación: 1990
Editor/a: 0044-3026
Publicación seriada: Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung 
Resumen: Two analytical methods, using GLC/NPD and HPLC to analyse carbofuran residues in tomatoes, are described. Both methods have shown a high recovery rate, up to 90%, and their detection limits are below the maximum residue limit set by Codex Alimentarius Mundi for carbofuran in tomatoes. Therefore, both methods may be of use in routine analysis of this pesticide in those fruits. © 1990 Springer-Verlag.
URI: http://hdl.handle.net/10553/51906
ISSN: 0044-3026
DOI: 10.1007/BF01202362
Fuente: Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung[ISSN 0044-3026],v. 191, p. 32-34
Colección:Artículos
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