Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/8161
Title: Contenido mineral de productos pesqueros conservados de forma tradicional y de consumo en las Islas Canarias
Authors: Gómez, R.
Moreno-Rojas, R.
Millán de Larriva, Rafael
Vioque, M.
Sanjuán Velázquez, Esther 
UNESCO Clasification: 3109 Ciencias veterinarias
Issue Date: 2005
Journal: Revista Canaria de las Ciencias Veterinarias 
URI: http://hdl.handle.net/10553/8161
ISSN: 1696-1978
Source: Revista canaria de las Ciencias Veterinarias. Las Palmas de Gran Canaria: Servicio de Publicaciones, Universidad de Las Palmas de Gran Canaria, 2003- .- ISSN 1696-1978. n. 2, 2005, p. 19
Appears in Collections:Rev. canar. cienc. vet. n. 02, 2005 
Artículos
Thumbnail
Adobe PDF (4,97 MB)
Show full item record

Page view(s)

3
checked on May 30, 2020

Download(s)

3
checked on May 30, 2020

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.