Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/8161
Title: Contenido mineral de productos pesqueros conservados de forma tradicional y de consumo en las Islas Canarias
Authors: Gómez, R.
Moreno-Rojas, R.
Millán de Larriva, Rafael
Vioque, M.
Sanjuán Velázquez, Esther 
UNESCO Clasification: 3109 Ciencias veterinarias
Issue Date: 2005
Journal: Revista Canaria de las Ciencias Veterinarias 
URI: http://hdl.handle.net/10553/8161
ISSN: 1696-1978
Source: Revista canaria de las Ciencias Veterinarias. Las Palmas de Gran Canaria: Servicio de Publicaciones, Universidad de Las Palmas de Gran Canaria, 2003- .- ISSN 1696-1978. n. 2, 2005, p. 19
Appears in Collections:Rev. canar. cienc. vet. n. 02, 2005 
Artículos
Thumbnail
Adobe PDF (4,97 MB)
Show full item record

Page view(s)

65
checked on Mar 9, 2024

Download(s)

130
checked on Mar 9, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.