Please use this identifier to cite or link to this item: https://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/58444
Title: El papel de la restauración en la cadena agroalimentaria
Authors: Ballesteros Rodríguez, José Luis 
Díaz Díaz, Nieves Lidia 
UNESCO Clasification: 531201 Agricultura, silvicultura, pesca
Keywords: Restauración
Cadena agroalimentaria
Issue Date: 2012
URI: https://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/58444
ISBN: 978-84-695-3848-7
Source: La actividad agroalimentaria en Canarias: un enfoque de cadena de suministro / Ana María García Pérez (dir.), Ángel Chinea Martín (dir.), p. 189-216
URL: http://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=4236644
Appears in Collections:Capítulo de libro
Show full item record

Page view(s)

41
checked on May 23, 2024

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.