Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/58444
Title: El papel de la restauración en la cadena agroalimentaria
Authors: Ballesteros Rodríguez, José Luis 
Díaz Díaz, Nieves Lidia 
UNESCO Clasification: 531201 Agricultura, silvicultura, pesca
Keywords: Restauración
Cadena agroalimentaria
Issue Date: 2012
URI: http://hdl.handle.net/10553/58444
ISBN: 978-84-695-3848-7
Source: La actividad agroalimentaria en Canarias: un enfoque de cadena de suministro / Ana María García Pérez (dir.), Ángel Chinea Martín (dir.), p. 189-216
URL: http://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=4236644
Appears in Collections:Capítulo de libro
Show full item record

Page view(s)

6
checked on Apr 18, 2021

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.