Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/58338
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPonce Lang-Lenton, Francisco Javieren_US
dc.date.accessioned2019-12-11T19:41:15Z-
dc.date.available2019-12-11T19:41:15Z-
dc.date.issued2013en_US
dc.identifier.isbn978-956-260-641-7en_US
dc.identifier.otherDialnet-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/58338-
dc.languagespaen_US
dc.publisherCuarto Propioen_US
dc.sourceComidas bastardas: gastronomía, tradición e identidad en América Latina / coord. por Ángeles Mateo del Pino, María Nieves Pascual Soler, p. 489-502en_US
dc.subject62 Ciencias de las artes y las letrasen_US
dc.titleLa barriga de Hitchcocken_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookParten_US
dc.typeBookParten_US
dc.identifier.urlhttp://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=4524065-
dc.identifier.absysnet692789-
dc.description.lastpage502-
dc.description.firstpage489-
dc.investigacionArtes y Humanidadesen_US
dc.type2Capítulo de libroen_US
dc.contributor.authordialnetid2017123-
dc.identifier.dialnet4524065ARTLIB-
dc.identifier.ulpgces
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.author.fullNamePonce Lang-Lenton, Francisco Javier-
Appears in Collections:Capítulo de libro
Show simple item record

Page view(s)

35
checked on Feb 17, 2024

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.