Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/57444
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorAlcalá, M.en_US
dc.contributor.authorMillán de Larriva, Rafaelen_US
dc.contributor.authorGómez, R.en_US
dc.contributor.authorCastelo, M.en_US
dc.contributor.authorSanjuán Velázquez, Estheren_US
dc.contributor.authorCardona, A.en_US
dc.date.accessioned2019-10-24T10:27:36Z-
dc.date.available2019-10-24T10:27:36Z-
dc.date.issued1993en_US
dc.identifier.issn0212-1689en_US
dc.identifier.otherDialnet
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/57444-
dc.languagespaen_US
dc.relation.ispartofAlimentación, equipos y tecnologíaen_US
dc.sourceAlimentación, equipos y tecnología [ISSN 0212-1689], v. 12 (8), p. 89-92en_US
dc.subject330914 Elaboración de alimentosen_US
dc.subject.otherZumos de frutaen_US
dc.subject.otherAguaen_US
dc.titleActividad del agua en zumos de frutas: manzana, uva y naranjaen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleen_US
dc.typeArticleen_US
dc.identifier.urlhttp://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=88706-
dc.description.lastpage92-
dc.identifier.issue8-
dc.description.firstpage89-
dc.relation.volume12-
dc.investigacionCiencias de la Saluden_US
dc.type2Artículoen_US
dc.contributor.authordialnetidNo ID-
dc.contributor.authordialnetid2582260-
dc.contributor.authordialnetidNo ID-
dc.contributor.authordialnetidNo ID-
dc.contributor.authordialnetid342111-
dc.contributor.authordialnetidNo ID-
dc.identifier.dialnet88706ARTREV-
dc.identifier.ulpgces
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.author.deptGIR OHAPA (Higiene y Protección Alimentaria) Grupo de Investigación-
crisitem.author.deptGIR OHAPA (Higiene y Protección Alimentaria) Grupo de Investigación-
crisitem.author.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.orcid0000-0003-0822-4861-
crisitem.author.orcid0000-0002-4789-8124-
crisitem.author.parentorgDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.parentorgDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.fullNameMillán Larriva,Rafael-
crisitem.author.fullNameSanjuán Velázquez, Esther-
Appears in Collections:Artículos
Show simple item record

Page view(s)

1,781
checked on Aug 17, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.