Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/57213
Title: Contribución al estudio de cambios del PH y fracciones nitrogenadas del pescado congelado
Authors: González Cortés, M. A.
Millán de Larriva, Rafael 
Penedo Padrón, Juan Carlos 
Estupiñán, Silvia
Sanjuán Velázquez, Esther 
UNESCO Clasification: 251092 Acuicultura marina
310505 Elaboración del pescado
Keywords: Pescado congelado
Cambios de PH
Fracciones nitrogenadas
Issue Date: 1999
Journal: Alimentaria 
URI: http://hdl.handle.net/10553/57213
ISSN: 0300-5755
Source: Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos [ISSN 0300-5755] (304), p. 81-86
URL: http://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=133529
Appears in Collections:Artículos
Show full item record

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.