Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/57213
Title: Contribución al estudio de cambios del PH y fracciones nitrogenadas del pescado congelado
Authors: González Cortés, M. A.
Millán de Larriva, Rafael 
Penedo Padrón, Juan Carlos 
Estupiñán, Silvia
Sanjuán Velázquez, Esther 
UNESCO Clasification: 251092 Acuicultura marina
310505 Elaboración del pescado
Keywords: Pescado congelado
Cambios de PH
Fracciones nitrogenadas
Issue Date: 1999
Journal: Alimentaria 
URI: http://hdl.handle.net/10553/57213
ISSN: 0300-5755
Source: Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos [ISSN 0300-5755] (304), p. 81-86
URL: http://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=133529
Appears in Collections:Artículos
Show full item record

Page view(s)

26
checked on May 17, 2021

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.