Identificador persistente para citar o vincular este elemento: http://hdl.handle.net/10553/49509
Título: Application of discriminant analysis to physicochemical variables for characterizing Spanish cheeses
Autores/as: Millán, R. 
Saavedra, P.
Sanjuán, E. 
Castelo, M.
Palabras clave: Profiles
Classification
Fecha de publicación: 1996
Editor/a: 0308-8146
Publicación seriada: Food Chemistry 
Resumen: Spanish cheeses have been traditionally grouped into varieties according to their origin, acceptance and production peculiarities. Although pronounced sensorial differences can be detected among them, the variations are subtle and hard to evaluate. The variables which discriminate are now determined optimally among 10 classes of cheeses.
URI: http://hdl.handle.net/10553/49509
ISSN: 0308-8146
DOI: 10.1016/0308-8146(95)00080-1
Fuente: Food Chemistry[ISSN 0308-8146],v. 55, p. 189-191
Colección:Artículos
Vista completa

Citas SCOPUSTM   

12
actualizado el 21-abr-2024

Citas de WEB OF SCIENCETM
Citations

9
actualizado el 25-feb-2024

Visitas

50
actualizado el 23-mar-2024

Google ScholarTM

Verifica

Altmetric


Comparte



Exporta metadatos



Los elementos en ULPGC accedaCRIS están protegidos por derechos de autor con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.