Identificador persistente para citar o vincular este elemento: http://hdl.handle.net/10553/49509
Campo DC Valoridioma
dc.contributor.authorMillán, R.
dc.contributor.authorSaavedra, P.
dc.contributor.authorSanjuán, E.
dc.contributor.authorCastelo, M.
dc.date.accessioned2018-11-24T08:13:52Z-
dc.date.available2018-11-24T08:13:52Z-
dc.date.issued1996
dc.identifier.issn0308-8146
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/49509-
dc.description.abstractSpanish cheeses have been traditionally grouped into varieties according to their origin, acceptance and production peculiarities. Although pronounced sensorial differences can be detected among them, the variations are subtle and hard to evaluate. The variables which discriminate are now determined optimally among 10 classes of cheeses.
dc.publisher0308-8146
dc.relation.ispartofFood Chemistry
dc.sourceFood Chemistry[ISSN 0308-8146],v. 55, p. 189-191
dc.subject.otherProfiles
dc.subject.otherClassification
dc.titleApplication of discriminant analysis to physicochemical variables for characterizing Spanish cheeses
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/Articlees
dc.typeArticlees
dc.identifier.doi10.1016/0308-8146(95)00080-1
dc.identifier.scopus0030020209
dc.identifier.isiA1996TY57800015
dc.contributor.authorscopusid7004297847
dc.contributor.authorscopusid56677724200
dc.contributor.authorscopusid6603550348
dc.contributor.authorscopusid55391469400
dc.description.lastpage191
dc.description.firstpage189
dc.relation.volume55
dc.type2Artículoes
dc.contributor.daisngid28847211
dc.contributor.daisngid247998
dc.contributor.daisngid2073333
dc.contributor.daisngid5717163
dc.contributor.wosstandardWOS:Millan, R
dc.contributor.wosstandardWOS:Saavedra, P
dc.contributor.wosstandardWOS:Sanjuan, E
dc.contributor.wosstandardWOS:Castelo, M
dc.date.coverdateEnero 1996
dc.identifier.ulpgces
dc.description.scieSCIE
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.author.deptGIR OHAPA (Higiene y Protección Alimentaria) Grupo de Investigación-
crisitem.author.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.deptGIR OHAPA (Higiene y Protección Alimentaria) Grupo de Investigación-
crisitem.author.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.orcid0000-0003-0822-4861-
crisitem.author.orcid0000-0002-4789-8124-
crisitem.author.parentorgDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.parentorgDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.fullNameMillán Larriva, Rafael-
crisitem.author.fullNameSanjuán Velázquez, Esther-
Colección:Artículos
Vista resumida

Citas SCOPUSTM   

12
actualizado el 21-abr-2024

Citas de WEB OF SCIENCETM
Citations

9
actualizado el 25-feb-2024

Visitas

50
actualizado el 23-mar-2024

Google ScholarTM

Verifica

Altmetric


Comparte



Exporta metadatos



Los elementos en ULPGC accedaCRIS están protegidos por derechos de autor con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.