Identificador persistente para citar o vincular este elemento:
http://hdl.handle.net/10553/49509
Campo DC | Valor | idioma |
---|---|---|
dc.contributor.author | Millán, R. | |
dc.contributor.author | Saavedra, P. | |
dc.contributor.author | Sanjuán, E. | |
dc.contributor.author | Castelo, M. | |
dc.date.accessioned | 2018-11-24T08:13:52Z | - |
dc.date.available | 2018-11-24T08:13:52Z | - |
dc.date.issued | 1996 | |
dc.identifier.issn | 0308-8146 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10553/49509 | - |
dc.description.abstract | Spanish cheeses have been traditionally grouped into varieties according to their origin, acceptance and production peculiarities. Although pronounced sensorial differences can be detected among them, the variations are subtle and hard to evaluate. The variables which discriminate are now determined optimally among 10 classes of cheeses. | |
dc.publisher | 0308-8146 | |
dc.relation.ispartof | Food Chemistry | |
dc.source | Food Chemistry[ISSN 0308-8146],v. 55, p. 189-191 | |
dc.subject.other | Profiles | |
dc.subject.other | Classification | |
dc.title | Application of discriminant analysis to physicochemical variables for characterizing Spanish cheeses | |
dc.type | info:eu-repo/semantics/Article | es |
dc.type | Article | es |
dc.identifier.doi | 10.1016/0308-8146(95)00080-1 | |
dc.identifier.scopus | 0030020209 | |
dc.identifier.isi | A1996TY57800015 | |
dc.contributor.authorscopusid | 7004297847 | |
dc.contributor.authorscopusid | 56677724200 | |
dc.contributor.authorscopusid | 6603550348 | |
dc.contributor.authorscopusid | 55391469400 | |
dc.description.lastpage | 191 | |
dc.description.firstpage | 189 | |
dc.relation.volume | 55 | |
dc.type2 | Artículo | es |
dc.contributor.daisngid | 28847211 | |
dc.contributor.daisngid | 247998 | |
dc.contributor.daisngid | 2073333 | |
dc.contributor.daisngid | 5717163 | |
dc.contributor.wosstandard | WOS:Millan, R | |
dc.contributor.wosstandard | WOS:Saavedra, P | |
dc.contributor.wosstandard | WOS:Sanjuan, E | |
dc.contributor.wosstandard | WOS:Castelo, M | |
dc.date.coverdate | Enero 1996 | |
dc.identifier.ulpgc | Sí | es |
dc.description.scie | SCIE | |
item.grantfulltext | none | - |
item.fulltext | Sin texto completo | - |
crisitem.author.dept | GIR OHAPA (Higiene y Protección Alimentaria) Grupo de Investigación | - |
crisitem.author.dept | GIR OHAPA (Higiene y Protección Alimentaria) Grupo de Investigación | - |
crisitem.author.dept | Departamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos | - |
crisitem.author.orcid | 0000-0003-0822-4861 | - |
crisitem.author.orcid | 0000-0002-4789-8124 | - |
crisitem.author.parentorg | Departamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos | - |
crisitem.author.parentorg | Departamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos | - |
crisitem.author.fullName | Millán Larriva,Rafael | - |
crisitem.author.fullName | Sanjuán Velázquez, Esther | - |
Colección: | Artículos |
Los elementos en ULPGC accedaCRIS están protegidos por derechos de autor con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.