Identificador persistente para citar o vincular este elemento: http://hdl.handle.net/10553/43523
Campo DC Valoridioma
dc.contributor.authorEstefanell, J.en_US
dc.contributor.authorSocorro, J.en_US
dc.contributor.authorRamírez, B.en_US
dc.contributor.authorIzquierdo, M.en_US
dc.contributor.authorRoo, J.en_US
dc.date.accessioned2018-11-21T15:50:25Z-
dc.date.available2018-11-21T15:50:25Z-
dc.date.issued2013en_US
dc.identifier.issn1379-1176en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/43523-
dc.description.abstractHigh paralarvae mortality still limits the industrial rearing of O. vulgaris, related to the unknown nutritional requirements of early stages (Iglesias et al., 2007). Several studies suggested the importance of n-3 HUFA in this species, particularly EPA and DHA (Navarro and Villanueva, 2000). However, very little is known regarding the initial planktonic phase of O. vulgaris (Villanueva and Norman, 2008) and the natural biochemical profile of newly hatched paralarvae is also unknown.en_US
dc.languageengen_US
dc.relation.ispartofCommunications in agricultural and applied biological sciencesen_US
dc.sourceCommunications in agricultural and applied biological sciences [ISSN 1379-1176],v. 78 (4), p. 119-122en_US
dc.subject251092 Acuicultura marinaen_US
dc.subject.otherOctopus vulgarisen_US
dc.subject.otherFatty acidsen_US
dc.subject.otherParalarvaeen_US
dc.titleFatty acid profile in eggs and newly hatched paralarvae of Octopus vulgaris collected from the wild, and after 1-5 days starvationen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articlees
dc.typeArticlees
dc.identifier.doi10.13140/2.1.4164.8644en_US
dc.identifier.scopus84907278963-
dc.contributor.authorscopusid36473068000-
dc.contributor.authorscopusid7004114822-
dc.contributor.authorscopusid55901618200-
dc.contributor.authorscopusid7103111891-
dc.contributor.authorscopusid22935309300-
dc.description.lastpage122-
dc.identifier.issue4-
dc.description.firstpage119-
dc.relation.volume78-
dc.investigacionCienciasen_US
dc.type2Artículoen_US
dc.identifier.ulpgces
dc.description.sjr0,119
dc.description.sjrqQ4
item.fulltextSin texto completo-
item.grantfulltextnone-
crisitem.author.deptGIR Grupo de Investigación en Acuicultura-
crisitem.author.deptIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.deptDepartamento de Biología-
crisitem.author.deptGIR Grupo de Investigación en Acuicultura-
crisitem.author.deptIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.deptDepartamento de Biología-
crisitem.author.orcid0000-0003-4297-210X-
crisitem.author.orcid0000-0002-9660-230X-
crisitem.author.parentorgIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.parentorgIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.fullNameIzquierdo López, María Soledad-
crisitem.author.fullNameRoo Filgueira, Francisco Javier-
Colección:Artículos
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