Please use this identifier to cite or link to this item:
https://accedacris.ulpgc.es/jspui/handle/10553/122603
| Title: | Proyecto MACAROFOOD. Primera Anualidad: tareas desarrolladas e hitos alcanzados | Authors: | González Pérez, José Antonio Lorenzo Nespereira, José María González Pajuelo, José Mario Hernández Cruz, Carmen María Pascual, J. Dorta, C. Delgado, J. Vasconcelos, J. Freitas, M. Costa, A.L. Martins, Albertino Correia, Sandra Almeida, N. Lopes, Evandro Ribeiro, F. Pires, C. |
UNESCO Clasification: | 240191 Invertebrados no insectos 3105 Peces y fauna silvestre 330914 Elaboración de alimentos |
Issue Date: | 2018 | Project: | Valorización de productos marinos de la Macaronesia: Turismo, gastronomía y capacitación profesional | Journal: | B3M. Boletín Marino Marítimo Macaronésico | URI: | https://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/122603 | ISSN: | 2171-6617 | Source: | B3M. Boletín Marino Marítimo Macaronésico [ISSN 2171-6617], n. 14, p. 10-11, (2018) |
| Appears in Collections: | Artículos |
Page view(s)
161
checked on Sep 27, 2025
Download(s)
32
checked on Sep 27, 2025
Google ScholarTM
Check
Share
Export metadata
Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.