Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/122603
Title: Proyecto MACAROFOOD. Primera Anualidad: tareas desarrolladas e hitos alcanzados
Authors: González Pérez, José Antonio 
Lorenzo Nespereira, José María 
González Pajuelo, José Mario 
Hernández Cruz, Carmen María 
Pascual, J.
Dorta, C.
Delgado, J.
Vasconcelos, J.
Freitas, M.
Costa, A.L.
Martins, Albertino
Correia, Sandra
Almeida, N.
Lopes, Evandro
Ribeiro, F.
Pires, C.
UNESCO Clasification: 240191 Invertebrados no insectos
3105 Peces y fauna silvestre
330914 Elaboración de alimentos
Issue Date: 2018
Project: Valorización de productos marinos de la Macaronesia: Turismo, gastronomía y capacitación profesional 
Journal: B3M. Boletín Marino Marítimo Macaronésico 
URI: http://hdl.handle.net/10553/122603
ISSN: 2171-6617
Source: B3M. Boletín Marino Marítimo Macaronésico [ISSN 2171-6617], n. 14, p. 10-11, (2018)
Appears in Collections:Artículos
Adobe PDF (1,07 MB)
Show full item record

Page view(s)

21
checked on Oct 14, 2023

Download(s)

3
checked on Oct 14, 2023

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.