Identificador persistente para citar o vincular este elemento: http://hdl.handle.net/10553/76361
Título: Calidad de bocinegros (Pagrus pagrus) de cultivo : apariencia externa, composición proximal, índice viscerosomático y textura del filete
Autores/as: Robaina, L. 
Kalinowski, T.
García, J.
Lenoir Schuchardt,Dominique 
Vergara, J. M. 
Ginés, R. 
Fernandez, A.
Izquierdo, M. S. 
Clasificación UNESCO: 3104 Producción Animal
Fecha de publicación: 2005
Conferencia: X Congreso Nacional de Acuicultura 
Resumen: Results obtained from our group related to the external appearance, muscle composition and flesh quality properties of cultured red porgy (Pagrus pagrus) are presented. The aim of this work is to contribute to the basic Knowledge and thus asses the future devolopment of the commercial culture of this species.
URI: http://hdl.handle.net/10553/76361
Fuente: X Congreso Nacional de Acuicultura, Sesión de Seguridad y Calidad del Pescado-Comunicación Oral, Gandía (Valencia), p. 11-12
Colección:Actas de congresos
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