Identificador persistente para citar o vincular este elemento: http://hdl.handle.net/10553/71236
Título: Epidemiology, clinic and treatment of listeria monocytogenes in Cold-Smoked Salmon Epidemiología, clínica y tratamiento de listeria monocytogenes en Salmón Ahumado en frío
Autores/as: Campos, Wengrat
Walter, Claudia
Fábio, Bonecker
Clasificación UNESCO: 251092 Acuicultura marina
310907 Patología
Palabras clave: Cold-Smoked Salmon
Jameson Effect
Lactic Acid Bacteria
Listeria Monocytogenes
Fecha de publicación: 2020
Publicación seriada: Acta Microscopica 
Resumen: © 2020, Interamerican Society for Electron Microscopy (CIASEM). All rights reserved.Cold-smoked salmon is an economically important ready-to-eat seafood that is typically sliced and vacuum packed (SVP) before distribution as a chilled product. Processing includes salting followed by drying and smoking at 18–30°C. This results in a product with 3–8% water phase salt (WPS) corresponding to water activities of 0Æ950– 0Æ983 and a pH of 5.9–6.3.
URI: http://hdl.handle.net/10553/71236
ISSN: 0798-4545
Fuente: Acta Microscopica [ISSN 0798-4545], v. 29 (2), p. 760-767
Colección:Artículos
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