Identificador persistente para citar o vincular este elemento: http://hdl.handle.net/10553/123234
Título: First genetic catalogue and biological reference collections for identification and traceability of seafood products applied to the Canary Islands market
Autores/as: González Pérez, José Antonio 
Santana, J. I.
Quiles, J. A.
Jiménez, S.
Hernández, F.
Lorente, M. J.
Pertusa, J. F.
Diez, A.
Bautista, J. M.
Clasificación UNESCO: 310505 Elaboración del pescado
Palabras clave: Genetics
Reference collections
Identification
Traceability
Seafood, et al.
Fecha de publicación: 2000
Editor/a: Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) 
Proyectos: 1FD97-1235-C04 MAR
Conferencia: I International Congress on Authenticity of Species in Meat and Seafood Products 
Resumen: This project is providing, for the first time, standardized and precise biological information resources to guarantee the source and authenticity of fish products on the Canary Islands market through the compilation of a genetic catalogue of marine teleosts, together with the establishment of biological reference collections (DNA, otoliths, tissues and specimens).
URI: http://hdl.handle.net/10553/123234
Fuente: Abstract Book I International Congress on Authenticity of Species in Meat and Seafood Products / Ricardo I. Pérez Martín, Carmen González Sotelo (Eds.), p. 48
Colección:Actas de congresos
JPEG (568,21 kB)
Vista completa

Visitas

40
actualizado el 14-dic-2024

Descargas

1
actualizado el 14-dic-2024

Google ScholarTM

Verifica


Comparte



Exporta metadatos



Los elementos en ULPGC accedaCRIS están protegidos por derechos de autor con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.