Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/8161
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorGómez, R.en_US
dc.contributor.authorMoreno-Rojas, R.en_US
dc.contributor.authorMillán de Larriva, Rafaelen_US
dc.contributor.authorVioque, M.en_US
dc.contributor.authorSanjuán Velázquez, Estheren_US
dc.date.accessioned2012-08-31T04:00:40Z-
dc.date.accessioned2018-06-18T06:53:10Z-
dc.date.available2012-08-31T04:00:40Z-
dc.date.available2018-06-18T06:53:10Z-
dc.date.issued2005en_US
dc.identifier.issn1696-1978en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/8161-
dc.formatapplication/pdfes
dc.languagespaen_US
dc.relation.ispartofRevista Canaria de las Ciencias Veterinariasen_US
dc.sourceRevista canaria de las Ciencias Veterinarias. Las Palmas de Gran Canaria: Servicio de Publicaciones, Universidad de Las Palmas de Gran Canaria, 2003- .- ISSN 1696-1978. n. 2, 2005, p. 19en_US
dc.subject3109 Ciencias veterinariases
dc.titleContenido mineral de productos pesqueros conservados de forma tradicional y de consumo en las Islas Canariasen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articlees
dc.typeArticlees
dc.compliance.driver1es
dc.identifier.absysnetPDF-
dc.investigacionCiencias de la Saludes
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses
dc.type2Artículoes
dc.identifier.ulpgces
item.grantfulltextopen-
item.fulltextCon texto completo-
crisitem.author.deptGIR OHAPA (Higiene y Protección Alimentaria) Grupo de Investigación-
crisitem.author.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.orcid0000-0002-4789-8124-
crisitem.author.parentorgDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.fullNameSanjuán Velázquez, Esther-
Appears in Collections:Rev. canar. cienc. vet. n. 02, 2005 
Artículos
Thumbnail
Adobe PDF (4,97 MB)
Show simple item record

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.