Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10553/76892
Title: | Egg quality indicators in Atlantic halibut (Hippoglossus hippoglossus L., 1758): Total lipid and fatty acid composition of eggs | Authors: | Ferrer Vidal, Marc | Director: | Kjorsvik, Elin Afonso López, Juan Manuel |
UNESCO Clasification: | 310502 Piscicultura | Keywords: | Hippoglossus hippoglossus | Issue Date: | 2020 | Project: | Juvenile production in halibut aquaculture (NFR 281802, 2018-2021, NTNU: 90318500/k-sted: 661005) | Faculty: | Facultad de Ciencias del Mar | Degree: | Máster Universitario en Cultivos Marinos | URI: | http://hdl.handle.net/10553/76892 |
Appears in Collections: | Trabajo final de máster |
En el caso de que no encuentre el documento puede ser debido a que el centro o las/os autoras/es no autorizan su publicación. Si tiene verdadero interés en el contenido del mismo, puede dirigirse al director/a o directores/as del trabajo cuyos datos encontrará más arriba.
Show full item recordItems in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.