Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/76892
Title: Egg quality indicators in Atlantic halibut (Hippoglossus hippoglossus L., 1758): Total lipid and fatty acid composition of eggs
Authors: Ferrer Vidal, Marc
Director: Kjorsvik, Elin
Afonso López, Juan Manuel 
UNESCO Clasification: 310502 Piscicultura
Keywords: Hippoglossus hippoglossus
Issue Date: 2020
Project: Juvenile production in halibut aquaculture (NFR 281802, 2018-2021, NTNU: 90318500/k-sted: 661005)
Faculty: Facultad de Ciencias del Mar
Degree: Máster Universitario en Cultivos Marinos
URI: http://hdl.handle.net/10553/76892
Appears in Collections:Trabajo final de máster

En el caso de que no encuentre el documento puede ser debido a que el centro o las/os autoras/es no autorizan su publicación. Si tiene verdadero interés en el contenido del mismo, puede dirigirse al director/a o directores/as del trabajo cuyos datos encontrará más arriba.

Show full item record

Page view(s)

51
checked on Sep 4, 2022

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.