Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10553/76361
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Robaina, L. | en_US |
dc.contributor.author | Kalinowski, T. | en_US |
dc.contributor.author | García, J. | en_US |
dc.contributor.author | Lenoir Schuchardt,Dominique | en_US |
dc.contributor.author | Vergara, J. M. | en_US |
dc.contributor.author | Ginés, R. | en_US |
dc.contributor.author | Fernandez, A. | en_US |
dc.contributor.author | Izquierdo, M. S. | en_US |
dc.date.accessioned | 2020-12-04T15:20:23Z | - |
dc.date.available | 2020-12-04T15:20:23Z | - |
dc.date.issued | 2005 | en_US |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10553/76361 | - |
dc.description.abstract | Results obtained from our group related to the external appearance, muscle composition and flesh quality properties of cultured red porgy (Pagrus pagrus) are presented. The aim of this work is to contribute to the basic Knowledge and thus asses the future devolopment of the commercial culture of this species. | en_US |
dc.language | eng | en_US |
dc.source | X Congreso Nacional de Acuicultura, Sesión de Seguridad y Calidad del Pescado-Comunicación Oral, Gandía (Valencia), p. 11-12 | en_US |
dc.subject | 3104 Producción Animal | en_US |
dc.title | Calidad de bocinegros (Pagrus pagrus) de cultivo : apariencia externa, composición proximal, índice viscerosomático y textura del filete | en_US |
dc.type | info:eu-repo/semantics/conferenceobject | en_US |
dc.type | ConferenceObject | en_US |
dc.relation.conference | X Congreso Nacional de Acuicultura | en_US |
dc.description.lastpage | 12 | en_US |
dc.description.firstpage | 11 | en_US |
dc.investigacion | Ciencias | en_US |
dc.type2 | Actas de congresos | en_US |
dc.description.notas | Comunicación | en_US |
dc.description.numberofpages | 2 | en_US |
dc.utils.revision | Sí | en_US |
dc.identifier.ulpgc | Sí | en_US |
dc.contributor.buulpgc | BU-BAS | en_US |
item.grantfulltext | open | - |
item.fulltext | Con texto completo | - |
crisitem.author.dept | GIR Grupo de Investigación en Acuicultura | - |
crisitem.author.dept | IU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec | - |
crisitem.author.dept | Departamento de Biología | - |
crisitem.author.dept | GIR Grupo de Investigación en Acuicultura | - |
crisitem.author.dept | IU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec | - |
crisitem.author.dept | Departamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos | - |
crisitem.author.dept | GIR Grupo de Investigación en Acuicultura | - |
crisitem.author.dept | IU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec | - |
crisitem.author.dept | Departamento de Biología | - |
crisitem.author.orcid | 0000-0003-4857-6693 | - |
crisitem.author.orcid | 0000-0002-5195-5048 | - |
crisitem.author.orcid | 0000-0003-3675-5205 | - |
crisitem.author.orcid | 0000-0003-4297-210X | - |
crisitem.author.parentorg | IU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec | - |
crisitem.author.parentorg | IU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec | - |
crisitem.author.parentorg | IU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec | - |
crisitem.author.fullName | Robaina Robaina, Lidia Esther | - |
crisitem.author.fullName | Lenoir Schuchardt,Dominique | - |
crisitem.author.fullName | Vergara Martín, José Manuel | - |
crisitem.author.fullName | Ginés Ruiz, Rafael | - |
crisitem.author.fullName | Izquierdo López, María Soledad | - |
crisitem.event.eventsstartdate | 17-10-2005 | - |
crisitem.event.eventsenddate | 21-10-2005 | - |
Appears in Collections: | Actas de congresos |
Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.