Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/71373
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSerra Majem, Lluísen_US
dc.date.accessioned2020-04-16T11:21:15Z-
dc.date.available2020-04-16T11:21:15Z-
dc.date.issued1999en_US
dc.identifier.issn1135-3074en_US
dc.identifier.otherDialnet-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/71373-
dc.languageengen_US
dc.relation.ispartofRevista Española de Nutrición Comunitariaen_US
dc.sourceRevista española de nutrición comunitaria = Spanish journal of community nutrition [ISSN 1135-3074], v. 5 (1), p. 5-6en_US
dc.subject3206 Ciencias de la nutriciónen_US
dc.subject.otherFood fortificationen_US
dc.subject.otherPublic healthen_US
dc.titleFood fortification as a public health measureen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/Articleen_US
dc.typeArticleen_US
dc.identifier.urlhttp://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=2892443-
dc.description.lastpage6-
dc.identifier.issue1-
dc.description.firstpage5-
dc.relation.volume5-
dc.investigacionCiencias de la Saluden_US
dc.type2Artículoen_US
dc.contributor.authordialnetid551010-
dc.identifier.dialnet2892443ARTREV-
dc.utils.revisionen_US
dc.identifier.ulpgces
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.author.deptGIR IUIBS: Nutrición-
crisitem.author.deptIU de Investigaciones Biomédicas y Sanitarias-
crisitem.author.deptDepartamento de Ciencias Clínicas-
crisitem.author.orcid0000-0002-9658-9061-
crisitem.author.parentorgIU de Investigaciones Biomédicas y Sanitarias-
crisitem.author.fullNameSerra Majem, Luis-
Appears in Collections:Artículos
Show simple item record

Page view(s)

80
checked on Aug 24, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.