Please use this identifier to cite or link to this item: https://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/61184
Title: Estudio de la elaboración y producción del gofio en Gran Canaria. Instauración de sistemas de autocontrol
Authors: Cerpa Cervera, Olga María
Director: Millán Larriva, Rafael 
Sanjuán Velázquez, Esther 
Keywords: Gofio
Alimentos
Canarias
Issue Date: 2002
Department: Departamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología Y Tecnología De Los Alimentos
Faculty: Facultad de Veterinaria
URI: https://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/61184
Rights: Acceso restringido para la comunidad universitaria de la ULPGC
Appears in Collections:Tesis doctoral
Restringido ULPGC
Pendiente de revisión
Thumbnail
Adobe PDF (18,8 MB)
This file is reserved to the following groups: autenticados
Show full item record

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.