Please use this identifier to cite or link to this item:
https://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/60821
Title: | Deshidratación osmótica de papaya, desarrollo de un producto mínimamente procesado |
Authors: | Acosta Estévez, María Emma |
Director/a - Tutor/a: | Suárez Hernández, Pedro Fito Maupoey, Pedro Sosa González, Antonio Ángel |
UNESCO Clasification: | 3309 Tecnología de los alimentos |
Keywords: | Alimentos Deshidratación Papaya |
Issue Date: | 1996 |
Department: | Departamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología Y Tecnología De Los Alimentos |
Faculty: | Facultad de Veterinaria |
URI: | https://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/60821 |
Rights: | Acceso restringido para la comunidad universitaria de la ULPGC |
Appears in Collections: | Tesis doctoral Restringido ULPGC |
Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.