Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/60821
Title: Deshidratación osmótica de papaya, desarrollo de un producto mínimamente procesado
Authors: Acosta Estévez, María Emma
Director: Suárez Hernández, Pedro
Fito Maupoey, Pedro
Sosa González, Antonio Ángel 
UNESCO Clasification: 3309 Tecnología de los alimentos
Keywords: Alimentos
Deshidratación
Papaya
Issue Date: 1995
Department: Departamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología Y Tecnología De Los Alimentos
Faculty: Facultad de Veterinaria
URI: http://hdl.handle.net/10553/60821
Rights: Acceso restringido para la comunidad universitaria de la ULPGC
Appears in Collections:Tesis doctoral
Restringido ULPGC
Thumbnail
Adobe PDF (12,45 MB)
This file is reserved to the following groups: autenticados
Show full item record

Page view(s)

13
checked on Jun 21, 2021

Download(s)

1
checked on Jun 21, 2021

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.