Please use this identifier to cite or link to this item:
https://accedacris.ulpgc.es/jspui/handle/10553/60821
| Title: | Deshidratación osmótica de papaya, desarrollo de un producto mínimamente procesado | Authors: | Acosta Estévez, María Emma | Director: | Suárez Hernández, Pedro Fito Maupoey, Pedro Sosa González, Antonio Ángel |
UNESCO Clasification: | 3309 Tecnología de los alimentos | Keywords: | Alimentos Deshidratación Papaya |
Issue Date: | 1996 | Department: | Departamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología Y Tecnología De Los Alimentos | Faculty: | Facultad de Veterinaria | URI: | https://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/60821 | Rights: | Acceso restringido para la comunidad universitaria de la ULPGC |
| Appears in Collections: | Tesis doctoral Restringido ULPGC |
Page view(s)
159
checked on Oct 25, 2025
Download(s)
53
checked on Oct 25, 2025
Google ScholarTM
Check
Share
Export metadata
Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
