Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/60676
Title: Estudio y caracterización de pescados del litoral canario, frescos y conservados en congelación, mediante electroferesis en geles de poliacrilamida
Authors: Salazar Domínguez, Armando Ignacio
Director: Penedo Padrón, Juan Carlos 
Millán Larriva, Rafael 
UNESCO Clasification: 3105 Peces y fauna silvestre
3109 Ciencias veterinarias
Keywords: Alimentos
Conservación
Pescado
Issue Date: 1995
Department: Departamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología Y Tecnología De Los Alimentos
Faculty: Facultad de Veterinaria
URI: http://hdl.handle.net/10553/60676
Rights: Acceso restringido para la comunidad universitaria de la ULPGC
Appears in Collections:Tesis doctoral
Restringido ULPGC
Thumbnail
Adobe PDF (64,82 MB)
This file is reserved to the following groups: autenticados
Show full item record

Page view(s)

58
checked on May 18, 2024

Download(s)

25
checked on May 18, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.