Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/60676
Title: Estudio y caracterización de pescados del litoral canario, frescos y conservados en congelación, mediante electroferesis en geles de poliacrilamida
Authors: Salazar Domínguez, Armando Ignacio
Director: Penedo Padrón, Juan Carlos 
Millán Larriva, Rafael 
UNESCO Clasification: 3105 Peces y fauna silvestre
3109 Ciencias veterinarias
Keywords: Alimentos
Conservación
Pescado
Issue Date: 1995
Department: Departamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología Y Tecnología De Los Alimentos
Faculty: Facultad de Veterinaria
URI: http://hdl.handle.net/10553/60676
Rights: Acceso restringido para la comunidad universitaria de la ULPGC
Appears in Collections:Tesis doctoral
Restringido ULPGC
Thumbnail
Adobe PDF (64,82 MB)
This file is reserved to the following groups: autenticados
Show full item record

Page view(s)

14
checked on Jun 23, 2021

Download(s)

1
checked on Jun 23, 2021

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.