Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/58414
Title: Efectos de la modificación de ácidos grasos de la dieta sobre los lípidos y lipoproteínas plasmáticos en la población infantil
Authors: Estévez González, María Dolores 
UNESCO Clasification: 32 Ciencias médicas
3206 Ciencias de la nutrición
320110 Pediatría
Keywords: Ácidos grasos
Lípidos
Lipoproteínas
Población infantil
Issue Date: 1994
Journal: Alimentaria 
URI: http://hdl.handle.net/10553/58414
ISSN: 0300-5755
Source: Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos [ISSN 0300-5755] (250), p. 1-87
URL: http://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=132725
Appears in Collections:Artículos
Show full item record

Page view(s)

115
checked on Feb 25, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.