Please use this identifier to cite or link to this item:
https://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/58414
Title: | Efectos de la modificación de ácidos grasos de la dieta sobre los lípidos y lipoproteínas plasmáticos en la población infantil |
Authors: | Estévez González, María Dolores |
UNESCO Clasification: | 32 Ciencias médicas 3206 Ciencias de la nutrición 320110 Pediatría |
Keywords: | Ácidos grasos Lípidos Lipoproteínas Población infantil |
Issue Date: | 1994 |
Journal: | Alimentaria |
URI: | https://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/58414 |
ISSN: | 0300-5755 |
Source: | Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos [ISSN 0300-5755] (250), p. 1-87 |
URL: | http://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=132725 |
Appears in Collections: | Articles |
Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.