Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/57633
Title: Características histoquímicas de las fibras musculares del cerdo: una posible herramienta para el estudio de la calidad de la carne
Authors: Gil Cano, Francisco
Vicente, V.
Vázquez Autón, José María
Latorre Reviriego, Rafael Manuel
López Albors, Octavio Miguel
Ramírez Zarzosa, Gregorio J.
Ayala Florenciano, María Dolores
Rivero Santana, Miguel Antonio 
UNESCO Clasification: 3104 Producción Animal
Keywords: Fibras musculares
Características histoquímicas
Cerdo
Calidad de la carne
Issue Date: 2008
Journal: Anaporc: revista de la Asociación de Porcinocultura Científica
URI: http://hdl.handle.net/10553/57633
ISSN: 1697-2147
Source: Anaporc: revista de la Asociación de Porcinocultura Científica [ISSN 1697-2147], v. 5 (46), p. 32-37
URL: http://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=2552317
Appears in Collections:Artículos
Show full item record

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.