Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/57448
Title: Estudio de algunas poblaciones microbianas en cinco grupos de quesos canarios
Authors: Sanjuán Velázquez, Esther 
Millán de Larriva, Rafael 
Penedo Padrón, Juan Carlos 
Salazar, A.
Castelo, M.
Muñoz Ojeda, María del Carmen 
Cardona, A.
UNESCO Clasification: 310101 Productos lácteos
Keywords: Quesos
Islas Canarias
Microbiología
Issue Date: 1992
Journal: Alimentaria 
URI: http://hdl.handle.net/10553/57448
ISSN: 0300-5755
Source: Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos [ISSN 0300-5755] (230), p. 45-48
URL: http://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=132389
Appears in Collections:Artículos
Show full item record

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.