Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10553/57448
Title: | Estudio de algunas poblaciones microbianas en cinco grupos de quesos canarios | Authors: | Sanjuán Velázquez, Esther Millán de Larriva, Rafael Penedo Padrón, Juan Carlos Salazar, A. Castelo, M. Muñoz Ojeda, María del Carmen Cardona, A. |
UNESCO Clasification: | 310101 Productos lácteos | Keywords: | Quesos Islas Canarias Microbiología |
Issue Date: | 1992 | Journal: | Alimentaria | URI: | http://hdl.handle.net/10553/57448 | ISSN: | 0300-5755 | Source: | Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos [ISSN 0300-5755] (230), p. 45-48 | URL: | http://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=132389 |
Appears in Collections: | Artículos |
Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.