Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/57448
Title: Estudio de algunas poblaciones microbianas en cinco grupos de quesos canarios
Authors: Sanjuán Velázquez, Esther 
Millán de Larriva, Rafael 
Penedo Padrón, Juan Carlos 
Salazar, A.
Castelo, M.
Muñoz Ojeda, María del Carmen 
Cardona, A.
UNESCO Clasification: 310101 Productos lácteos
Keywords: Quesos
Islas Canarias
Microbiología
Issue Date: 1992
Journal: Alimentaria 
URI: http://hdl.handle.net/10553/57448
ISSN: 0300-5755
Source: Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos [ISSN 0300-5755] (230), p. 45-48
URL: http://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=132389
Appears in Collections:Artículos
Show full item record

Page view(s)

23
checked on May 3, 2021

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.