Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/57446
Title: Identificación de especies en pescado fileteado fresco y congelado por técnica de isoelectroenfoque (IEF)
Authors: Sanjuán Velázquez, Esther 
Millán de Larriva, Rafael 
Castelo, M.
Salazar, A.
Penedo Padrón, Juan Carlos 
Cardona, A.
UNESCO Clasification: 310505 Elaboración del pescado
Keywords: Control calidad
Filete pescado
Focalización isoeléctrica
Método analítico
Producto congelado, et al
Issue Date: 1992
Journal: Alimentaria 
URI: http://hdl.handle.net/10553/57446
ISSN: 0300-5755
Source: Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos [ISSN 0300-5755] (235), p. 55-57
URL: http://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=132444
Appears in Collections:Artículos
Show full item record

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.