Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/57446
Title: Identificación de especies en pescado fileteado fresco y congelado por técnica de isoelectroenfoque (IEF)
Authors: Sanjuán Velázquez, Esther 
Millán de Larriva, Rafael 
Castelo, M.
Salazar, A.
Penedo Padrón, Juan Carlos 
Cardona, A.
UNESCO Clasification: 310505 Elaboración del pescado
Keywords: Control calidad
Filete pescado
Focalización isoeléctrica
Método analítico
Producto congelado, et al
Issue Date: 1992
Journal: Alimentaria 
URI: http://hdl.handle.net/10553/57446
ISSN: 0300-5755
Source: Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos [ISSN 0300-5755] (235), p. 55-57
URL: http://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=132444
Appears in Collections:Artículos
Show full item record

Page view(s)

14
checked on Apr 11, 2021

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.