Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10553/57445
Title: | Componentes fisicoquímicos y nitrogenados del queso del Roncal | Authors: | Alcalá, M. Millán de Larriva, Rafael Castelo, M. Penedo Padrón, Juan Carlos Sanjuán Velázquez, Esther |
UNESCO Clasification: | 330920 Propiedades de los alimentos | Keywords: | Queso del Roncal Componentes nitrogenados Componentes fisicoquímicos |
Issue Date: | 1992 | Journal: | Alimentación, equipos y tecnología | URI: | http://hdl.handle.net/10553/57445 | ISSN: | 0212-1689 | Source: | Alimentación, equipos y tecnología [ISSN 0212-1689], v. 11 (6), p. 61-64 | URL: | http://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=88579 |
Appears in Collections: | Artículos |
Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.