Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/57220
Title: Características de la morcilla blanca de la comarca de "Las Cuatro Villas". I. Elaboración y composición química
Authors: Tudela, Luis
Mangas, J. María
Millán de Larriva, Rafael 
Castelo, María
Penedo Padrón, Juan Carlos 
Estupiñan, Silvia
Cardona, A.
Sanjuán Velázquez, Esther 
UNESCO Clasification: 330914 Elaboración de alimentos
Keywords: Morcilla blanca
Elaboración
Composición química
Issue Date: 1996
Journal: Alimentaria 
URI: http://hdl.handle.net/10553/57220
ISSN: 0300-5755
Source: Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos [ISSN 0300-5755] (271), p. 51-56
URL: http://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=132938
Appears in Collections:Artículos
Show full item record

Page view(s)

65
checked on Sep 16, 2023

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.