Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/57219
Title: Contribución al estudio de las conservas de atún en aceite. II. Distribución de los componentes nitrogenados
Authors: Tudela, Luis
Mangas, J. María
Millán de Larriva, Rafael 
González, M. A.
Penedo Padrón, Juan Carlos 
Estupiñan, Silvia
Sanjuán Velázquez, Esther 
UNESCO Clasification: 310505 Elaboración del pescado
Keywords: Atún en aceite
Componentes nitrogenados
Issue Date: 1997
Journal: Alimentaria 
URI: http://hdl.handle.net/10553/57219
ISSN: 0300-5755
Source: Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos [ISSN 0300-5755] (284), p. 77-80
URL: http://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=133155
Appears in Collections:Artículos
Show full item record

Page view(s)

54
checked on Mar 24, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.