Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/57217
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorGonzález Cortés, M. A.en_US
dc.contributor.authorMillán de Larriva, Rafaelen_US
dc.contributor.authorEstupiñan, Silviaen_US
dc.contributor.authorSanjuán Velázquez, Estheren_US
dc.date.accessioned2019-10-21T12:26:27Z-
dc.date.available2019-10-21T12:26:27Z-
dc.date.issued1998en_US
dc.identifier.issn0212-1689en_US
dc.identifier.otherDialnet-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/57217-
dc.languagespaen_US
dc.relation.ispartofAlimentación, equipos y tecnologíaen_US
dc.sourceAlimentación, equipos y tecnología [ISSN 0212-1689], v. 17 (5), p. 123-130en_US
dc.subject310505 Elaboración del pescadoen_US
dc.subject.otherSistema ARCPen_US
dc.subject.otherPesca artesanalen_US
dc.subject.otherIslas Canariasen_US
dc.titleAplicación del sistema ARCP en una cofradía de pesca artesanal en Canariasen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleen_US
dc.typeArticleen_US
dc.identifier.urlhttp://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=89236-
dc.description.lastpage130en_US
dc.identifier.issue5-
dc.description.firstpage123en_US
dc.relation.volume17en_US
dc.investigacionCiencias de la Saluden_US
dc.type2Artículoen_US
dc.contributor.authordialnetidNo ID-
dc.contributor.authordialnetid2582260-
dc.contributor.authordialnetidNo ID-
dc.contributor.authordialnetid342111-
dc.identifier.dialnet89236ARTREV-
dc.identifier.ulpgces
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.author.deptGIR OHAPA (Higiene y Protección Alimentaria) Grupo de Investigación-
crisitem.author.deptGIR OHAPA (Higiene y Protección Alimentaria) Grupo de Investigación-
crisitem.author.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.orcid0000-0003-0822-4861-
crisitem.author.orcid0000-0002-4789-8124-
crisitem.author.parentorgDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.parentorgDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.fullNameMillán Larriva,Rafael-
crisitem.author.fullNameSanjuán Velázquez, Esther-
Appears in Collections:Artículos
Show simple item record

Page view(s)

67
checked on Oct 12, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.