Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10553/57213
Title: | Contribución al estudio de cambios del PH y fracciones nitrogenadas del pescado congelado | Authors: | González Cortés, M. A. Millán de Larriva, Rafael Penedo Padrón, Juan Carlos Estupiñán, Silvia Sanjuán Velázquez, Esther |
UNESCO Clasification: | 251092 Acuicultura marina 310505 Elaboración del pescado |
Keywords: | Pescado congelado Cambios de PH Fracciones nitrogenadas |
Issue Date: | 1999 | Journal: | Alimentaria | URI: | http://hdl.handle.net/10553/57213 | ISSN: | 0300-5755 | Source: | Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos [ISSN 0300-5755] (304), p. 81-86 | URL: | http://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=133529 |
Appears in Collections: | Artículos |
Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.