Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10553/56862
Title: | Efecto del origen (artesanal vs industrial) en la composición del lactosuero caprino | Authors: | Moreno Indias,Isabel Castro Navarro, Noemí Morales De La Nuez,Antonio Sánchez-Macías, D. Capote Álvarez, Juan Francisco Clemente Janeiro De Assunçao, Patricia A. Argüello Henríquez, Anastasio |
UNESCO Clasification: | 3104 Producción Animal | Keywords: | Cabras Lactosuero caprino |
Issue Date: | 2009 | URI: | http://hdl.handle.net/10553/56862 | ISBN: | 978-84-933556-3-0 | Source: | XXXIV Congreso Nacional de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia (SEOC): Barbastro, 16-19 de septiembre de 2009, p. 271-275 | URL: | http://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=4150655 |
Appears in Collections: | Capítulo de libro |
Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.