Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/56862
Title: Efecto del origen (artesanal vs industrial) en la composición del lactosuero caprino
Authors: Moreno Indias,Isabel 
Castro Navarro, Noemí 
Morales De La Nuez,Antonio 
Sánchez-Macías, D.
Capote Álvarez, Juan Francisco 
Clemente Janeiro De Assunçao, Patricia A. 
Argüello Henríquez, Anastasio 
UNESCO Clasification: 3104 Producción Animal
Keywords: Cabras
Lactosuero caprino
Issue Date: 2009
URI: http://hdl.handle.net/10553/56862
ISBN: 978-84-933556-3-0
Source: XXXIV Congreso Nacional de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia (SEOC): Barbastro, 16-19 de septiembre de 2009, p. 271-275
URL: http://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=4150655
Appears in Collections:Capítulo de libro
Show full item record

Page view(s)

30
checked on Jun 11, 2022

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.