Please use this identifier to cite or link to this item: https://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/56855
Title: Cordero de raza palmera: una carne más cardiosaludable
Authors: Hernández Castellano, Lorenzo Enrique
Morales De La Nuez,Antonio 
Moreno Indias,Isabel 
Sánchez-Macías, D.
Torres, A.
Novo Gómez, Ana R.
Castro Navarro, Noemí 
Bermejo Asensio, Luis Alberto
Capote Álvarez, Juan Francisco 
Argüello Henríquez, Anastasio 
UNESCO Clasification: 3104 Producción Animal
Keywords: Cordero de raza palmera
Industria cárnica
Issue Date: 2014
Journal: Revista de estudios generales de la Isla de La Palma 
URI: https://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/56855
ISSN: 1698-014X
Source: Revista de estudios generales de la Isla de La Palma [ISSN 1698-014X] (6), p. 45-71
URL: http://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=5914796
Appears in Collections:Artículos
Show full item record

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.