Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10553/52862
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Sánchez Macías,Davinia | en_US |
dc.contributor.author | Moreno Indias,Isabel | en_US |
dc.contributor.author | Hernández Castellano, Lorenzo Enrique | en_US |
dc.contributor.author | Morales De La Nuez, Antonio José | en_US |
dc.contributor.author | Torres, A. | en_US |
dc.contributor.author | Ruiz-Diaz, M. D. | en_US |
dc.contributor.author | Argüello Henríquez, Anastasio | en_US |
dc.contributor.author | Castro Navarro, Noemí | en_US |
dc.contributor.other | Moreno-Indias, Isabel | - |
dc.contributor.other | Arguello, Anastasio | - |
dc.contributor.other | Castro, Noemi | - |
dc.contributor.other | Hernandez-Castellano, Lorenzo Enrique | - |
dc.contributor.other | Moreno-Indias, Isabel | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-04T14:05:11Z | - |
dc.date.available | 2019-02-04T14:05:11Z | - |
dc.date.issued | 2010 | en_US |
dc.identifier.issn | 0022-0302 | en_US |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10553/52862 | - |
dc.language | spa | en_US |
dc.publisher | 0022-0302 | en_US |
dc.relation.ispartof | Journal of Dairy Science | en_US |
dc.source | Journal Of Dairy Science[ISSN 0022-0302],v. 93, p. 329-330 | en_US |
dc.title | Effect of milk fat content on goat cheese proteolysis elaborated with the traditional method | en_US |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article | en_US |
dc.type | Article | en_US |
dc.identifier.isi | 000295056201254 | - |
dcterms.isPartOf | Journal Of Dairy Science | |
dcterms.source | Journal Of Dairy Science[ISSN 0022-0302],v. 93, p. 329-330 | |
dc.description.lastpage | 330 | en_US |
dc.description.firstpage | 329 | en_US |
dc.relation.volume | 93 | en_US |
dc.investigacion | Ciencias de la Salud | en_US |
dc.type2 | Artículo | en_US |
dc.identifier.wos | WOS:000295056201254 | - |
dc.contributor.daisngid | 1406120 | - |
dc.contributor.daisngid | 1065675 | - |
dc.contributor.daisngid | 1033930 | - |
dc.contributor.daisngid | 1372355 | - |
dc.contributor.daisngid | 3525026 | - |
dc.contributor.daisngid | 8241977 | - |
dc.contributor.daisngid | 298051 | - |
dc.contributor.daisngid | 330531 | - |
dc.identifier.investigatorRID | E-8907-2011 | - |
dc.identifier.investigatorRID | B-4493-2010 | - |
dc.identifier.investigatorRID | F-9621-2016 | - |
dc.identifier.investigatorRID | T-1034-2016 | - |
dc.identifier.investigatorRID | B-6595-2017 | - |
dc.utils.revision | Sí | en_US |
dc.contributor.wosstandard | WOS:Sanchez-Macias, D | - |
dc.contributor.wosstandard | WOS:Moreno-Indias, I | - |
dc.contributor.wosstandard | WOS:Hernandez-Castellano, LE | - |
dc.contributor.wosstandard | WOS:Morales-delaNuez, A | - |
dc.contributor.wosstandard | WOS:Torres, A | - |
dc.contributor.wosstandard | WOS:Ruiz-Diaz, MD | - |
dc.contributor.wosstandard | WOS:Arguello, A | - |
dc.contributor.wosstandard | WOS:Castro, N | - |
dc.date.coverdate | 2010 | en_US |
dc.identifier.ulpgc | Sí | en_US |
dc.contributor.buulpgc | BU-VET | en_US |
dc.description.jcr | 2,497 | |
dc.description.jcrq | Q1 | |
dc.description.scie | SCIE | |
item.fulltext | Sin texto completo | - |
item.grantfulltext | none | - |
crisitem.author.dept | GIR IUSA-ONEHEALTH 4. Producción y Biotecnología Animal | - |
crisitem.author.dept | IU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria | - |
crisitem.author.dept | Departamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos | - |
crisitem.author.dept | GIR IUSA-ONEHEALTH 4. Producción y Biotecnología Animal | - |
crisitem.author.dept | IU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria | - |
crisitem.author.dept | Departamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos | - |
crisitem.author.dept | GIR IUSA-ONEHEALTH 4. Producción y Biotecnología Animal | - |
crisitem.author.dept | IU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria | - |
crisitem.author.dept | Departamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos | - |
crisitem.author.dept | GIR IUSA-ONEHEALTH 4. Producción y Biotecnología Animal | - |
crisitem.author.dept | IU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria | - |
crisitem.author.dept | Departamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos | - |
crisitem.author.orcid | 0000-0003-2729-0434 | - |
crisitem.author.orcid | 0000-0002-0184-2037 | - |
crisitem.author.orcid | 0000-0002-4426-0678 | - |
crisitem.author.orcid | 0000-0002-3026-2031 | - |
crisitem.author.parentorg | IU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria | - |
crisitem.author.parentorg | IU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria | - |
crisitem.author.parentorg | IU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria | - |
crisitem.author.parentorg | IU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria | - |
crisitem.author.fullName | Sánchez Macías,Davinia | - |
crisitem.author.fullName | Moreno Indias,Isabel | - |
crisitem.author.fullName | Hernández Castellano, Lorenzo Enrique | - |
crisitem.author.fullName | Morales De La Nuez, Antonio José | - |
crisitem.author.fullName | Argüello Henríquez, Anastasio | - |
crisitem.author.fullName | Castro Navarro, Noemí | - |
Appears in Collections: | Artículos |
Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.