Identificador persistente para citar o vincular este elemento: http://hdl.handle.net/10553/47785
Campo DC Valoridioma
dc.contributor.authorZapata Montoya, José Edgaren_US
dc.contributor.authorGiraldo-Rios, Diego Enriqueen_US
dc.contributor.authorBaéz-Suarez, Andrea Johanaen_US
dc.date.accessioned2018-11-23T16:23:28Z-
dc.date.available2018-11-23T16:23:28Z-
dc.date.issued2018en_US
dc.identifier.issn0121-4004en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/47785-
dc.languagespaen_US
dc.relation.ispartofVitaeen_US
dc.sourceVitae[ISSN 0121-4004],v. 25, p. 17-25en_US
dc.titleKinetic modeling of the enzymatic hydrolysis of proteins of visceras from red tilapia (Oreochromis sp.): Effect of substrate and enzyme concentrationen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleen_US
dc.typeArticleen_US
dc.identifier.doi10.17533/udea.vitae.v25n1a03en_US
dc.identifier.scopus85052301550-
dc.contributor.authorscopusid6506750619-
dc.contributor.authorscopusid57203577518-
dc.contributor.authorscopusid57192653079-
dc.description.lastpage25en_US
dc.description.firstpage17en_US
dc.relation.volume25en_US
dc.investigacionCienciasen_US
dc.type2Artículoen_US
dc.utils.revisionen_US
dc.identifier.ulpgcen_US
dc.contributor.buulpgcBU-VETen_US
dc.description.sjr0,108-
dc.description.sjrqQ4-
item.fulltextSin texto completo-
item.grantfulltextnone-
crisitem.author.deptDepartamento de Ciencias Médicas y Quirúrgicas-
crisitem.author.orcid0000-0002-6264-6312-
crisitem.author.fullNameBáez Suárez, Aníbal-
Colección:Artículos
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