Identificador persistente para citar o vincular este elemento: http://hdl.handle.net/10553/25347
Campo DC Valoridioma
dc.contributor.authorRestani, Patriziaen_US
dc.contributor.authorLorenzo, Chiara Dien_US
dc.contributor.authorGarcía-Álvarez, Aliciaen_US
dc.contributor.authorFrigerio, Gianfrancoen_US
dc.contributor.authorColombo, Francescoen_US
dc.contributor.authorMaggi, Franco M.en_US
dc.contributor.authorMilá-Villarroel, Raimonen_US
dc.contributor.authorSerra-Majem, Lluisen_US
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dc.date.issued2018en_US
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dc.description.abstractFood supplements, and in particular those containing botanicals (plant food supplements, PFS), have in recent decades been of great interest both to consumers and to food/pharmaceutical industries.en_US
dc.formatapplication/pdf-
dc.languageengen_US
dc.relation.ispartofPLoS ONEen_US
dc.rightsby-nc-nd-
dc.sourcePLoS ONE [ISSN 1932-6203], v. 13 (1), article number e0190915 (Enero 2018)en_US
dc.subject3206 Ciencias de la nutriciónen_US
dc.subject.otherHerbal Supplementsen_US
dc.subject.otherHealthen_US
dc.subject.otherPatternsen_US
dc.titleThe PlantLIBRA consumer survey: findings on the use of plant food supplements in Italyen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/Articleen_US
dc.typeArticleen_US
dc.identifier.doi10.1371/journal.pone.0190915en_US
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dc.investigacionCiencias de la Saluden_US
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dc.type2Artículoen_US
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dc.date.coverdateEnero 2018en_US
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item.fulltextCon texto completo-
crisitem.author.deptGIR IUIBS: Nutrición-
crisitem.author.deptIU de Investigaciones Biomédicas y Sanitarias-
crisitem.author.deptDepartamento de Ciencias Clínicas-
crisitem.author.orcid0000-0002-9658-9061-
crisitem.author.parentorgIU de Investigaciones Biomédicas y Sanitarias-
crisitem.author.fullNameSerra Majem, Luis-
Colección:Artículos
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